Play

Enkel logik ger god logistik

arrow down

Det finns inga mellanhänder, det är bara vi.

Att du får snygga och sköna kläder i hög kvalitet, anpassade för säkerhetsbranschen, är bara en sida av myntet när du väljer Texstar Security. Den andra sidan, som kanske är minst lika viktig, är att vi har många storlekar, stora lager och korta leveranstider. Det här är inte så vanligt i tider när man vill hålla nere kostnader och ha så små lager som möjligt.

Vi har egen produktion med fabriker i Kina och ett kontor i Shanghai. Det gör att vi har kontroll på hela ledet från produktion ända fram till leverans. Vi har även underleverantörer som vi väl upparbetade kontakter med. Sammantaget innebär det att vi kan hjälpa er att kapa kostnader. Det finns inga mellanhänder, det är bara vi.

 

Från våra stora lager i Norrtälje levererar vi över hela Norden. Samtliga artiklar i den här katalogen finns på lager. Vår målsättning är att det du beställer idag ska vi kunna leverera i morgon. Därför finns en stor lagervolym med våra standardartiklar.

Vi ser det som en service. Det innebär att med Texstar Security får du en partner med hög leveranssäkerhet.

Vi kan bli en del av er logistiklösning och lagerhylla era produkter. Vi förenklar hanteringen för er, då ni avropar efter behov och vi ser till att ni får det ni ska i tid. Enkel logik för god logistik.