…
Play

Pressmeddelande | Maj 2018

Nu lanseras Texstar Security

Säkerhetsbranschen och dess ordningsvakter syns i stadsbilden. Medarbetarna är ansiktet utåt och skall uppfattas enhetligt med ett snyggt och sobert intryck.

Nu lanserar Texstar Security välskurna plagg för både honom och henne, så att varumärken inom säkerhetsbranschen ska uppfattas konsekvent och genomtänkt. Inga slappa, hängande kläder utan plagg som man trivs i och som sitter snyggt.

– Jag är stolt över vår kollektion som utmanar branschen med kläder som uppfyller alla regelverk och ändå sitter snyggt på både tjejer och killar. Det tror jag man kommer att uppskatta, säger Mats Ågren, vd för Texstar.

Med en kombination av några av Sveriges bästa designers och vår kunskap om säkerhetsbranschen, och dess krav och bestämmelser, utvecklar vi välsittande kläder. Adelsmärket är en omsorg om detaljer och en modern kroppsnära passform – där allt finns för både män och kvinnor för att hjälpa ordningsvakter och säkerhetsföretag att utföra sitt värdefulla arbete ännu bättre.

För mer information, kontakta Mats Ågren, vd Texstar, mats.agren@texstar.se, tel 070-146 47 00.

Om Texstar

Texstar utvecklar, producerar och säljer yrkeskläder för servicesektorn och omsätter ca 75 MSEK. Med egen produktion och en välutvecklad logistik erbjuder vi effektiva lösningar för företag och organisationer som vill skapa ett enhetligt uttryck för sitt varumärke.