…
Play

Pressmeddelande | Oktober 2018

Texstar Security – nu även för väktare.

Texstar Security har tagit fram en helt ny kollektion som är designad och utvecklad för dagens moderna väktare. Kollektionens fokus ligger på följsamma och välskurna plagg som både sitter snyggt och är smidiga att arbeta i.

– Det känns väldigt spännande och roligt att kunna erbjuda kläder för den moderna väktaren – kille som tjej. Dagens väktare gör ett otroligt viktigt arbete, och om vi på Texstar kan erbjuda plagg som är funktionella, högkvalitativa och med outstanding passform, säkerställer vi en bekväm arbetsdag! Detta gör mig väldigt stolt,  säger Mikael Andersson, försäljningschef på Texstar.

Som väktare är man ofta i rörelse och behöver kläder som är smidiga att röra sig i, samtidigt som det är viktigt att de ser ordentliga ut. Kläder som möter kraven på såväl bekvämlighet som passform gör arbetet lite enklare. Kollektionen följer givetvis Texstars signum, att finnas i många olika storlekar och vara skurna för att passa både honom och henne.

Texstar Securitys nya väktarsortiment har premiär under säkerhetsmässan SKYDD 2018 och hela kollektionen går att uppleva idag på www.texstarsecurity.com.

– Jag är väldigt glad över att vi kan förse väktare med snygga och sköna kläder att trivas i, avslutar Mats Ågren, VD på Texstar.

För mer information, kontakta:
Mikael Andersson
Försäljningschef
mikael.andersson@texstar.se
070-610 05 30

Mats Ågren
VD på
mats.agren@texstar.se
070-146 47 00

Om Texstar
Texstar utvecklar, producerar och säljer yrkeskläder för servicesektorn och omsätter ca 75 MSEK. Med egen produktion och en välutvecklad logistik erbjuder vi effektiva lösningar för företag och organisationer som vill skapa ett enhetligt uttryck för sitt varumärke.

…

MATS ÅGREN

VD
070 146 47 00
mats.agren@texstar.se

…

MIKAEL ANDERSSON

Försäljningschef
070 610 05 30
mikael.andersson@texstar.se

…

UPPLEV KOLLEKTIONEN

Nu finns hela nya katalogen för nedladdning och beställning.

Läs mer här