…
Play

Möt oss på

SKYDD 2018

arrow down

Texstar Security på Nordens största säkerhetsmässa

Med hjälp av några av Sveriges bästa designers och stor kunskap om säkerhetsbranschens krav och bestämmelse erbjuder vi en kollektion för ordningsvakter – och nu även för väktare.

Möt oss på SKYDD 2018 och upplev skillnaden!

När?
23-25 oktober

Var?
Stockholmsmässan

The Texstar Way

Bevakningsbranschen har en hög synlighet i samhället. Medarbetarna är ansiktet utåt och skall uppfattas enhetligt med ett snyggt och sobert intryck – vare sig man arbetar ute på fältet eller på kontoret.

Med välskurna plagg för både honom och henne ser Texstar Security till att ditt varumärke uppfattas konsekvent och genomtänkt. Vi gillar inte one-size-fits-all – vi ser ju inte likadana ut. Därför har vi fler storlekar än de flesta och olika skärningar som passar både henne och honom. Kläder att trivas i.

Det är det vi kallar the Texstar Way.

Världspremiär för vårt nya väktarsortiment!

Under SKYDD 2018 presenterar vi en helt ny kollektion utvecklad för att passa dagens moderna väktare. Inga säckiga plagg, utan snyggt och välskuret precis som man vill ha det för att trivas. Anpassat för både honom och henne, i alla storlekar. Välkommen till vår monter och upptäck hur moderna väktare kan se ut.

Boka möte med oss!

Vi ser fram emot att träffa dig på Skydd 2018. Boka gärna in ett möte med oss i formuläret nedan för att diskutera era framtida behov och utmaningar.

Ungefärlig tid::

SKYDD är Norra Europas ledande mässa inom Säkerhet, Brand och Räddning.

SKYDD har sedan starten 1969 samlat säkerhetsbranschens alla delar under ett tak.

Runt 250 utställande företag finns på plats och besökare möter de bransch ledande företagen kompletterade av många intressanta nykomlingar. Öppna scener i mässhallen erbjuder ett brett utbud av seminarier, helt kostnadsfritt.