…
Play

Nyheterna på nya

texstar.se

arrow down

Äntligen!

Det känns väldigt kul att få presentera vår nya hemsida. Vi hoppas att den ska inspirera dig som besökare och att du får användning av våra nya verktyg som vi kommer presentera längre ner.

Ny hemsida = ny upplevelse

Mycket är nytt! Det är viktigt för oss att du hjälper till att berätta vad du tycker är bra och vad du tycker är mindre bra. Längst ner på den här sidan finns ett formulär som du gärna får använda för att skicka in feedback – det betyder mycket för oss!

Förenkla vardagen med våra nya verktyg

MinLogo – sätt din logotyp och text på plaggen

En av de största nyheterna på nya hemsidan är funktionen att applicera logotyper och text på ditt favoritplagg. MinLogo är inbyggd på varje produktsida – snabbt och smidigt! Vi har satt ihop en guide som förklarar hur du snabbt kommer igång med MinLogo. Guiden hittar du här.

Mediabibliotek

Det här är en nyhet för våra kunder i partnerportalen! Som kund får du tillgång till mängder av bilder från olika säsonger och produkter. Mediabiblioteket kommer uppdateras med tiden och här hittar du allt från logotyper och affischer till produktbilder och högupplösta miljöbilder.

Offertverktyg

Det här verktyget tror vi verkligen kommer användas flitigt! På nya hemsidan finns det möjlighet att sätta ihop snygga och informativa offerter med de produkterna du eller din kund är intresserad av. Börja med att markera de produkterna du vill ha med i offerten som favorit – välj sedan ”Skapa offert” i menyn under ”Favoriter” längst upp till höger på sidan. Är du kund hos oss på Texstar kan du dessutom spara ner din offert och fortsätta med den vid ett senare tillfälle. Du hittar dina sparade offerter under ”Offerter” när du är inloggad på partnerportalen.

Har du några frågor eller vill ha hjälp att komma igång? Kontakta oss så hjälper vi dig!

Hjälp oss att utveckla sidan!