…
Play

Fredag den 6 april

Webinar

Öka försäljningen med nya texstar.se

På nya hemsidan finns det många nyheter som underlättar det dagliga arbetet och hjälper er att skapa värde för era kunder. Många har kommit igång bra med användningen av alla funktioner men vi vill ändå erbjuda ett tillfälle där vi kan visa alla nyheter och du får möjlighet att ställa frågor.

Webinar fredag den 6/4
För att göra det enkelt erbjuder vi därför ett kostnadsfritt webinar där du får en guidade tur. Anmäl dig i formuläret längst ner på sidan, så skickar vi mer information hur du deltar!

Datum: Fredag 6/4
Tid: 14.00, pågår till cirka 15.00.

Vi kommer bland annat gå igenom följande:

MinLogo – sätt din logotyp och text på plaggen

En av de största nyheterna på nya hemsidan är funktionen att applicera logotyper och text på ditt favoritplagg. MinLogo är inbyggd på varje produktsida – snabbt och smidigt!

Mediabibliotek

Det här är en nyhet för våra kunder i partnerportalen! Som kund får du tillgång till mängder av bilder från olika säsonger och produkter. Mediabiblioteket kommer uppdateras med tiden och här hittar du allt från logotyper och affischer till produktbilder och högupplösta miljöbilder.

Offertverktyg

På nya hemsidan finns det möjlighet att sätta ihop snygga och informativa offerter med de produkterna du eller din kund är intresserad av. Börja med att markera de produkterna du vill ha med i offerten som favorit – välj sedan ”Skapa offert” i menyn under ”Favoriter” längst upp till höger på sidan. Är du kund hos oss på Texstar kan du dessutom spara ner din offert och fortsätta med den vid ett senare tillfälle. Du hittar dina sparade offerter under ”Offerter” när du är inloggad på partnerportalen.

Anmäl dig här

Bygg värde med kläder från Texstar